Ingredienser: heläggspulver 45%, pulver av solrosolja (innehåller mjölk, E551), helmjölk, lök 8%, tomatfl ingor, salt, persilja, gräslök, peppar.Tillagning: Rör ner innehållet i 185 ml kallt vatten och stek i het panna. Fett behövs inte. Allergener: ägg, mjölkHållbarhet: 5 årNäringsvärde per 100g:kJ/kcal: 2312/553Fett:41,5gMättat fett: 10,4gKolhydrater: 16gVarav sockerarter:12,4gFiber: 4,5gProtein: 28,2gSalt: 1,9gKatadyn Deutschland GmbH I Hessenring 23 I 64546 Mörfelden-Walldorf I GermanyTel: +49 61 05 45 67 89 I Fax: +49 61 05 4 58 77 I sales@katadyn.de I www.katadyngroup.comManufacturing facility:Katadyn Europe Food GmbH I Dieselstr. 23 I 61239 Ober-Mörlen I Germany ISO2200:2005Tel: +49 6105 45 67 89 I Fax: +49 6105 458 77 I order@katadyn.de I www.katadyngroup.com
Läs mer om Trek’n Eat Scrambled Eggs With Onions OneColor