Bergara B14 Extreme Sierra

Bergara B14 Extreme Sierra

Bergaras senaste tillskott i Sierra serien. Ett perfekt alternativ för dig som vill kombinera hög kvallitet med mycket goda skytte egenskaper.

Extreme Serien har tillskillnad från Syster serien Wildern pipa i rostfritt stål och är skyddad med Graphite Black Cerakote®-finish. Detta gör att extreme serien är något lättare och perfekta valet för alla som vill ha ett lätt, kort, lättskött och en extremt pålitlig studsare.

Nydesignad stock med en modern konstruktion med justerbar kam. Greppet har ett något mer vertikalt grepp för att ge en bekvämare känsla vid anläggning. Denna kolv kommer också att levereras med distanser för skyttar som behöver finjustera sin passform.

Alla gevär i Extreme-serien är kompletta med Bergaras egen supermjuka B-14 låda i Sniper Grey Cerakote®-finish för extremt bra skydd i extremt tuffa väderförhållanden. Detta system med två kolvar har en utdragare med glidplatta och en konad slutstycksnos och slutstycke för att säkerställa en smidig inmatning och utdragning av patronen.

Sierra har en flutad No. 5 Taper Sniper Grey Cerakoted Bergara-pipa gängad 5/8-24, med en Omni munstycksbroms.

Specifikationer:

* Kaliber: .308
* Pipa: 46 cm / 18″
* Stigning: 1:10
* Gänga: 5/8″-24
* Kolv: Syntet
* Längd: 103 cm
* Vikt: 3 kg
* Magasin: AICS stil magasin 5+1

Licens krävs

Läs mer om Bergara B14 Extreme Sierra

Bergara B14 Extreme Sierra

Kulgevär

Hitta Bergara B14 Extreme Sierra även hos:









Rulla till toppen