Avignon Stickad värmejacka Dam

Avignon Stickad värmejacka Dam

Upplev Ultimat Komfort och Värme med Vår Värmejacka! Bli redo att omfamna vintern med vår högteknologiska värmejacka, designad för att hålla dig varm och bekväm i alla väder. Med innovativa värmetekniker som erbjuder tre justerbara värmenivåer mellan 40 till 60 grader, anpassar du enkelt värmen efter dina behov. Oavsett om du tar en promenad i den krispiga morgonluften eller utforskar stadens nattliv, erbjuder vår jacka upp till 10 timmars oavbruten värme, beroende på vald inställning.

Värmeteknologi där du behöver den

Vår jacka är utrustad med högpresterande värmepaneler strategiskt placerade över bröstet och övre delen av ryggen för att maximera värme och komfort. Dessa paneler är noggrant designade för att erbjuda en jämn fördelning av värme, så att du kan stå emot kyla utan att kompromissa med rörligheten.

Designad för ditt aktiva liv

Inte bara håller vår jacka dig varm, men den är också designad med din bekvämlighet i åtanke:

Enkel Temperaturkontroll: Byt mellan värmenivåer med ett enkelt knapptryck, för att enkelt justera värmen efter din omgivning.

Praktisk Förvaring: Utrustad med sidofickor och en säker ficka på vänster ärm, alla med robusta SBS-blixtlås, så att du kan förvara dina värdesaker tryggt och säkert.

Lätt att Sköta: Oroa dig inte för smuts och fläckar; vår jacka är fullständigt maskintvättbar, vilket gör underhållet smidigt och enkelt.

Oavsett om du är ute efter äventyr eller bara söker extra värme på kalla dagar, är vår värmejacka det perfekta valet för dig. Beställ din idag och upplev den ultimata kombinationen av stil, komfort och innovation. Gör dig redo att möta kylan med självförtroende och stil!

Lätt värmande grönt läge: 40 grader ger upp till 10 timmars värme.

Behagligt orange läge: 50 grader ger upp till 5 timmars kontinuerlig värme.

Intensivt rött läge: 60 grader för de kallaste dagarna, med 3 timmars batteritid.

Specifikationer:

• Långvarig komfort: Upp till 10 timmars kontinuerlig värme med lättviktigt batteri.

• Strategiskt placerade värmepaneler: Jämn värmedistribution över bröst och rygg.

• Hög funktionalitet: Sidofickor och säkerhetsficka med SBS-blixtlås för förvaring.

• Enkel skötsel: Fullständigt maskintvättbar för enkel rengöring och underhåll.

Läs mer om Avignon Stickad värmejacka Dam

Avignon Stickad värmejacka Dam

Värmejackor

Hitta Avignon Stickad värmejacka Dam även hos:









Rulla till toppen