Avignon Helag Pro Plus

Avignon Helag Pro Plus

Helag Pro Plus är en avancerad gummistövel för utomhusaktiviteter, utvecklad för överlägsen komfort och hållbarhet. Med Pathfinder-sulan och Heracles® naturgummi erbjuder stöveln utmärkt dämpning, stabilitet, och ett grepp som minskar trötthet. Dess 100% vattentäta design med slitstarkt foder gör den idealisk för jakt, fiske, och vandring. Funktioner inkluderar en justerbar bälgmekanism, Memory Foam-sula. Stöveln är unisex och finns i storlekarna 37-48. Helag Pro Plus erbjuder en avancerad lösning för dem som söker överlägsen fotbeklädnad för utomhusaktiviteter, vidareutvecklad från den tidigare modellen Helag Pro. Med en uppgradering till Pathfinder-sulan, inspirerad av Ridge-modellen, optimeras användarens upplevelse genom förbättrad prestanda. Tillverkad med Heracles® naturgummi, balanserar Helag Pro Plus komfort med en yttre sula som efterliknar känslan av en joggingsko, tack vare ett innovativt mellanskikt av tjockt EVA-material. Detta säkerställer både exceptionell dämpning och avlastning, vilket gör stöveln till ett pålitligt val för en rad utomhusaktiviteter.

Helag Pro Plus representerar mer än bara en gummistövel; den symboliserar ett engagemang för kvalitet och hållbarhet. Denna 100% vattentäta stövel, förstärkt med ett slitstarkt svart polyesterfoder, är konstruerad för att uthärda utmanande förhållanden. Den är lämplig för en mängd aktiviteter, inklusive jakt, fiske och vandring, och är designad för att stå emot alla utmaningar.

Med en design som fokuserar på detaljerna, använder Helag Pro Plus Heracles® naturgummi som basmaterial för att minimera känslan av stöveln under användning. Den anatomiskt utformade stövelskaften och den justerbara bälgmekanismen med enhandsgrepp bidrar till enkelhet och anpassningsbarhet i användningen.

Stövelns konstruktion är förstärkt med ytterligare gummilager för ökad stabilitet, medan den vridstyva sulan och dess grova mönster erbjuder optimalt grepp på hala underlag. Pathfinder-sulan bidrar till enastående stabilitet och komfort genom att effektivt minska stötkraften och jämnt fördela belastningen över foten, vilket minskar trötthet i fötter och leder.

Förutom dess stötdämpande egenskaper, är Helag Pro Plus utrustad med en Memory Foam-sula klädd i slitstark polyester för ytterligare komfort.

Tillgänglig i storlekarna 37-48 och med en design som passar en bred publik, är Helag Pro Plus en unisex stövel för de som söker att övervinna utomhusutmaningar.

Notera: Långvarig inaktivitet eller exponering för solsken kan resultera i ett vitt vaxartat skikt på gummistövlarna, vilket är en naturlig process för att motverka åldrande och kan enkelt avlägsnas med en fuktig trasa

* Avancerad Pathfinder-sula för optimalt grepp och dämpning.
* Tillverkad med Heracles® naturgummi för överlägsen hållbarhet.
* 100% vattentät design med slitstarkt polyesterfoder.
* Justerbar bälgmekanism för anpassad passform.
* Unisex design tillgänglig i storlekarna 37-48, idealisk för en rad utomhusaktiviteter.

Snitt vikt | Average weight: 1056 gram/stövel

Storlekar | Sizes: 39-48

Artikelnr | Article no: 762

Material | Material: Naturgummi, EVA, Nylon

Färg | Color: Brun/Grön

Läs mer om Avignon Helag Pro Plus

Avignon Helag Pro Plus

Stövlar

Hitta Avignon Helag Pro Plus även hos:









Rulla till toppen