Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro

Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro

Överlägset Siux padelracket, utvecklat i samarbete med WPT-stjärnan Daniel ”Sanyo” Gutiérrez. Det är det perfekta racket för den mycket erfarna spelaren som söker ett allround-racket med lite mer kontroll!

Spela som Sanyo – Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro
Detta överlägsna Siux padelracket är utvecklat i samarbete med WPT-stjärnan Daniel ”Sanyo” Gutiérrez – och inga kompromisser har gjorts! Det är det perfekta allround-racket för den kompromisslösa och mycket erfarna padelspelaren. Det har kombinationen av en hybridform, styvt ytskikt, mediumdensitetskärna, mellan balanspunkt och vikt mellan 355 och 375 gram. Detta resulterar i ett allround-racket med lite mer kontroll!

15K 45° Carbon Red/Black är det färgade och unikt vävda 15K-kol som används för ytan. Denna styva yta har också en grov struktur som säkerställer en bra känsla.

3K + Aramida är materialen som används för ramkonstruktionen. Detta säkerställer en stark och stabil ram.

EVA Medium är materialet som används för kärnan. Denna mediumdensitetskärna säkerställer en suverän ’touch’ och ’output’.

Anti Vibrations System är de två ShockOut Dampeners som är strategiskt placerade i två av hålen för att säkerställa en suverän vibrationsdämpning.

Dual Pro Grip är det vibrationsdämpande ShockOut greppet som ytterligare främjar spelkomforten.

Ta padelbanan med storm – köp detta padelracket idag!
OBS: Levereras utan fodral..

Läs mer om Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro

Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro

Padel racket

Hitta Siux Diablo Revolution 3 Sanyo Pro även hos:






Rulla till toppen