Adidas RX 200 Light

Adidas RX 200 Light

Mångsidig padelracket som är perfekt för både offensivt och defensivt spel.

Manövrerbar, mångsidig och ger spelglädje – Adidas RX200 Light

Denna Adidas padelracket är mångsidig, manövrerbar och ger mycket spelkomfort. Detta beror på den runda formen, mellanbalansen och den lätta vikten på 345-360 gram. Vidare är kärnan tillverkad av EVA Soft Performance vilket är ett låg-densitetsgummi. Denna EVA Soft Perfomance kärna gör racketen bekväm att spela med utan att kompromissa med kraftöverföring i dina slag.

Ytan och ramen är uppbyggd av Fiber Glass Braided som är ett slitstarkt glasfiber-material. Detta material ger ytan en bra balans mellan slitstyrka och elasticitet. I ramen finns Structural Reinforcement tekniken, vilket är en strukturell förstärkning som stärker ramen markant. Dessutom finns Structural Power i racketens bro. Med denna teknik förstärks bron med kol, vilket ger racketen en bättre strukturell slitstyrka samt främjar kraftöverföring markant vid slag.

Sist men inte minst har Adidas använt sin Smart Holes Lineal teknik. Denna teknik innebär att hålen placeras linjärt, vilket utvidgar sweetspottet markant och placerar det centralt i racketen.

Utmärkt Adidas padelracket till ett bra pris – köp den idag!

OBS: Levereras med fodralpåse!

Läs mer om Adidas RX 200 Light

Adidas RX 200 Light

Padel racket

Hitta Adidas RX 200 Light även hos:






Rulla till toppen