Drop Shot Essence

Drop Shot Essence

Drop Shot Essence är den perfekta racket för dig som vill ha droppflaggans egenskaper kombinerat med exceptionellt hög kontroll.

Drop Shot Essence – Känsla och kontroll ner till minsta detalj

Drop Shot Essence har utvecklats som ett kontrollfokuserat alternativ till den populära powerbat Drop Shot Yupon Pro. På grundval av bl.a. en hårdare skum i form av Eva Pro gummi får du mer kontroll i denna padelracket . Kvaliteten är dock fortfarande lika hög som systerfladdermössen, eftersom du får premiumkvaliteter som 24K Carbon.

Denna racket ger en bekväm spelupplevelse och ett högt motstånd. Detta görs genom en balanserad konstruktion och implementering av ett antal avancerade paddeltekniker.

LCP Fiber: Ökar bat hållbarhet samt motståndskraft och verkligen ger utövaren känslan av en trogen padelracket igenom även de vildaste dueller.

3D -yta: På ytan av racket byggs många mindre fält i 3D -design. Detta, i kombination med den grova ytan och Smart Holes System, ger en racket med sublimt grepplinda i bollen och ett extra snurrelement för ditt spel.

Super snygg look – Gör dig redo för match !

Racket är gjord i ett rent svart utseende som tillsammans med den vackra röda färgen ger en superfet racket . Så du kan nu vinna med stil tack vare Drop Shot Essence.

Ramskydd är inbyggt.
Levereras med fodral .

Läs mer om Drop Shot Essence

Drop Shot Essence

Padel racket

Hitta Drop Shot Essence även hos:






Rulla till toppen