Bullpadel Indiga W 2022

Bullpadel Indiga W 2022

Här kommer en utmärkt padelracket som levererar utmärkt kontroll och gör den enkel att använda. Den är rund och vänder sig till dam spelare, nybörjare och lättare erfarna.

Lätt kontroll padelracket med ett runt blad

Racketen har flera olika fördelar för dig som önskar ultimat kontroll i en lätt racket som också är tillverkad i härliga material.

Racketen är rund, vilket kännetecknar riktigt bra kontroll. Det gör racketen mer hanterbar och därmed blir den lättare att styra.

Racketen är lätt med sin vikt på 350-360 g, vilket betyder att racketen ligger i den lägre viktklassen och därmed är den också lättare att hantera.

Den har en låg balas vilket innebär att vikten ligger långt ner i racketen, vid greppet. På så sätt känns den ännu lättare och blir lättare att hantera och styra genom luften.

I kärnan finns SoftEva, vilket är ett skum som ger en bra bollkänsla så att du lättare kan föra bollen i den önskade riktningen och på så vis får du mer precision.

Carbon Tube är den teknik som finns i racketens ram. Det gör racketen stabilare.

Bullpadel padelracket för damer, nybörjaren och den lättare erfarna

Sammantaget är det en padelracket som ger bra kontroll och bollkänsla. Den låga vikten tillsammans med viktbalansen gör racketen lättare att hantera.

Fodral följer med!

Läs mer om Bullpadel Indiga W 2022

Bullpadel Indiga W 2022

Padel racket

Hitta Bullpadel Indiga W 2022 även hos:






Rulla till toppen