Bullpadel Ionic Power 2022

Bullpadel Ionic Power 2022

Här kommer en utmärkt kraftfull racket som är diamantformad och har hög balans – två specifikationer som ger mycket kraft i dina slag.

Diamantformad Bullpadel padelracket med mycket kraft

Racketen vänder sig till den erfarna spelaren samt tävlingsspelaren, som har bra teknik och som därmed önskar mer kraft och fart i spelet. Det är en mer avancerad racket och därmed vänder den sig till erfarna spelare.

Vikten ligger på 365-375 g, vilket är en standard vikt.

Den är diamantformad, vilket oftast signalerar mycket kraft. Denna racket är inget undantag. Den är något avancerad att spela med vilket kräver att du redan har bra teknik.

Racketen har hög balans. Det gör att den kan kännas tyngre då vikten finns långt uppe i bladet. Men det gör även att du får exeptionell kraft i ditt spel.

Racketen har en mönstrad yta, vilket gör att den tar bättre tag i bollen och på så vis får du bättre precision i dina slag.

Sammantaget får du en utmärkt racket för dig som är lite mer erfaren och som önskar bra kraft i dina slag. Det vore ett bra val för dig som vill ha en racket i material av hög kvalitet.

Padelracket med hög balans – Producerad i material av hög kvalitet

Racketen vänder sig framförallt till dig som vill ha en racket av hög kvalitet, med några av de bästa förutsättningarna för ett snabbt och bra spel.

Fodral följer med!

Läs mer om Bullpadel Ionic Power 2022

Bullpadel Ionic Power 2022

Padel racket

Hitta Bullpadel Ionic Power 2022 även hos:






Rulla till toppen