Bullpadel Iconic Power 23

Bullpadel Iconic Power 23

Diamantformat padelracket med huvudtung balans för den erfarna spelaren. Racketen erbjuder mest kraft men också kontroll.
Allround racket med fokus på kraft för erfarna spelare – Huvudtung balans
Detta racket vänder sig till erfarna spelare som önskar en allround känsla med extra mycket kraft. Racketen är diamantformat och huvudtung, vilket ger extra mycket kraft och fart. Därför kan det också vara svårare att hantera. Racketen har en standardvikt på 365-375 g.
3Dgrain ger en mönstrad yta, vilket ger mer bett i bollen och därmed bättre bollkänsla och kontroll.
Glaphite kombinerar glasfiber och kolfiber. Detta ger bra flexibilitet och gör racketen motståndskraftig. Det resulterar i stor komfort och bollkänsla.
MultiEVA är gummit i kärnan som har 2 densiteter. Det yttre lagret är tätare och kompaktare och reagerar på snabba bollar, medan det inre lagret är mindre tätt och reagerar på långsammare bollar.

Carbon Tub år ramen som är gjord av 100% kolfiber. Detta ökar stabiliteten och slitstyrkan. Dessutom ger det en kombination av kraft och kontroll.
Padelracket med mönstrad yta – Stabilitet och slitstyrka
Ett padelracket gjort i slitstarka material och med bra spelegenskaper, för de erfarna spelarna. Allround racket med fokus på kraft.

Läs mer om Bullpadel Iconic Power 23

Bullpadel Iconic Power 23

Padel racket

Hitta Bullpadel Iconic Power 23 även hos:






Rulla till toppen