Head Graphene 360+ Delta Motion

Head Graphene 360+ Delta Motion

Head Graphene 360+ Delta Motion är ett super kraftfullt racket som du kan lura din motståndare med eftersom det är jättelätt.

Du får den nya diamantformen, som har ett optimerat sweet spot och en hög balans, som genererar mycket power.

Din motståndare kommer tappa hakan och förlora poäng när du smashar bollen så det inte finns någon chans att den kommer tillbaka. De många teknikerna och funktionerna gör det möjligt att besegra vem som helst

Graphene 360+ är Heads välkända grafitteknik kombinerat med innovativa fibrer som optimerar flexibiliteten.

Power Foam är den perfekta kraftgeneratorn i varje slag. Du kommer överraskas av effekten!

Smart Bridge är en teknik som gör att rackets funktioner fungerar på bästa sätt. I detta fall innebär det att generera power och manövrering.

Optimized Sweet Spot är en optimering av både placeringen och borrningen av hålen i racketen. Denna optimering medför att du kan vara säker på att du har det bästa sweet spot, oavsett vilket Head padelracket du köper.

Extreme Spin, är beläggningen på ytan som gör det möjligt att effektivisera ditt spel betydligt. Det runda mönstret ger dig möjlighet att sätta bra spin med full kontroll.

Ett supercoolt racket som gör det möjligt att spela med hög fart och full kraft på en gång. Lura inte dig själv, men lura din motståndare!

Levereras med thermo fodral!

Läs mer om Head Graphene 360+ Delta Motion

Head Graphene 360+ Delta Motion

Padel racket

Hitta Head Graphene 360+ Delta Motion även hos:






Rulla till toppen