ZERV Cruze Z100

ZERV Cruze Z100

Riktigt bra erbjudande på ett snyggt racket från ZERV med bra kontroll – Cool design!

ZERV padelracket- suverän kontroll

Denna padelracketär passar bra för nybörjare. Den är gjord med många olika tekniker för att få fram den optimala spelupplevelsen.

Ramen är gjord av glasfiber och racketens yta är gjord av Pro 3K Glass Fiber. Glasfibern i racketen ger en ökad elasticitet. Dessutom ger det även bra kontroll och en bättre touch på bollen, vilket bidrar till ökad bollkänsla.

Racketens kärna är gjord i EVA Core Foam. Skummet ger en superbra touch och en bra kontroll. Det är smidigt och elastiskt vilket också ger en bra studs.

Vikten är jämnt fördelad i racketen, dvs det är Jämn balans. Detta innebär att det är en härlig balans mellan kraft och kontroll och en skön känsla i racketen.

Med denna racket får du riktigt bra kontroll med en superbra studs och touch på bollen. Racketen riktar sig speciellt till nybörjare, som inte har så bra kontroll och behöver hjälp med just den delen.

Dessutom kommer racketen i en snygg design.

Denna Z100- racket har en något smalare ram än vad padelracketar vanligtvis har. Ramen är i vanliga fall 38 mm jämfört med denna som är 36,5 mm för att göra det lättare att hantera och spela med.

Superbra padelracket många fördelar

Om du söker en padelracket som ger ökad kontroll, så är detta definitivt helt rätt köp.

Läs mer om ZERV Cruze Z100

ZERV Cruze Z100

Padel racket

Hitta ZERV Cruze Z100 även hos:






Rulla till toppen