Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2022

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2022

Denna padelracket är ett bra alternativ på en övergångsracket från junior till vuxen. Racketen har en rund form och är därför lite lättare att hantera.

Nox padelracket med kolram och glasfiber yta – En utmärkt övergångsracket

Denna smarta vita racket med guldiga, vita och röda detaljer är tillverkad i lätta material och den känn därmed mycket lätt att spela med. Trots den låga vikten får du även en del kraft i denna racket. Dessutom har den ett smalare grepp, vilket gör det bra för både dam och juniorspelare!

Carbon Frame: Precis som de andra racketarna i ML10 serien är denna racket även utrustad med en 100% kolram. Denna kolram ger mer styvhet och samtidigt säkerställer den längre hållbarhet.

Dynamic Composit Structure för materialen längre in på ytan och därmed minimeras skillnaden i hårdhet mellan ram och yta. På så sätt minimeras risken att fibrerna skärs.

HR2 Core: Racketens kärna består av en HR2 Low density gummikärna. Detta ger en mjukare känsla samt gör att bollen tar sig lite mer in i kärnan.

Fiber Glass Silver är tekniken bakom ytan på racketen. Racketens yta är täckt av ett lager metallic finish som ökar styvheten.

Racketen har ett längre grepp för att ge ett bättre och lättare grepp.

Mycket lätt padelracket med längre grepp och bra kontroll – Köp idag!

Den är alltså både enkel att hantera och har en mjuk kärna som är styv och ger bra hållbarhet.

Läs mer om Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2022

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2022

Padel racket

Hitta Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2022 även hos:






Rulla till toppen