Dunlop Galactica

Dunlop Galactica

Här kommer en utmärkt racket för den erfarna spelaren som vill ha en kombination av kontroll och kraft, i en hållbar racket.

Dunlop allround padelracket – Hybrid formad

Denna racket har ett hybridformat blad och jämn balans. Det ger en bra kombination av kontroll och kraft. Dessutom har den en vikt på 365 g, vilket bidrar till denna kombination.

Racketen är tillverkad med EVA Pro skummet i kärnan. Det är ett skum som varken är hårt eller mjuk. Det ger mer kraft, kontroll och komfort i dina slag. En härlig gummi som ger utmärkta spelegenskaper.

Extra Grip är en teknik som har använts för att skapa en grov yta. Denna yta tar bättre tag i bollen så att du får bättre tag i bollen och ger en bättre känsla. Dessutom får den bättre spin-effekt.

Ytan på racketen är tillverkad med 12K Carbon, vilket är ett slitstarkt och hållbart material med bra spelegenskaper för ditt spel. Utöver bra spelegenskaper ökar det även stabiliteten samt hållbarheten i racketen.

Tri-Max är förstärkningen i botten av racketen. Denna teknik ger dig maximal stabilitet och fullständig kontroll.

Padelracket för motionären och den erfarna spelaren – Köp idag!

Sammanfattningsvis är det en utmärkt racket som är tillverkad i material av högsta kvalitet. Det ger bra spelegenskaper, bra hållbarhet och mycket mer.

Fodral medföljer inte!

Läs mer om Dunlop Galactica

Dunlop Galactica

Padel racket

Hitta Dunlop Galactica även hos:






Rulla till toppen