Head Flash Grey/Yellow 2022

Head Flash Grey/Yellow 2022

Padelracket från Head som är enkel att spela med.

Perfekt för allround padelspelaren – Head Flash Grey/Yellow 2022

Denna padelracket är perfekt för dig som har en mångsidig spelstil och är lätt erfaren. Detta beror på det förstorade droppformade bladet som har en vikt på 360 gram (+/-10g) och mellanbalans. Kombinationen av detta ger den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Samtidigt gör denna kombination denna racket lättare att spela med.

Utöver ovanstående har Head använt följande material och tekniker i denna padelracket;

Innegra är det material som finns i ramkonstruktionen. Innegra är ett lätt och slitstarkt material som gör ramen mer slitstarkt och styv.

Power Frame är tekniken bakom ramkonstruktionen. Denna ramkonstruktion är konstruerad för att generera massor av kraft i ditt slag. Vidare finns Tailored Frame tekniken i ramen, vilket innebär att varje rörsektion är individuellt konstruerad. Detta resulterar i utmärkt prestanda och kraftöverföring.

Power Foam är det skum-material som har använts i racketens kärna. Detta material har snabb återhämtning, bra kraftöverföring och mycket komfort.

Integrated Protector System är kol ramskyddet som finns i toppen av racketen. Detta ramskydd skyddar toppen mot slag och skråmor.

Massor av spelglädje, mångsidighet och prestanda – köp idag!

OBS: Den levereras utan fodral!

Läs mer om Head Flash Grey/Yellow 2022

Head Flash Grey/Yellow 2022

Padel racket

Hitta Head Flash Grey/Yellow 2022 även hos:






Rulla till toppen