Bullpadel Vertex 03 W 23

Bullpadel Vertex 03 W 23

Den populära Bullpadel Vertex 03 Women padelracket är tillbaka i en 2023-version. Racket riktar sig väl till den erfarna padelspelaren som önskar en lätthanterlig och kraftfull racket.
Ultimat power – Bullpadel Vertex 03 W 23
Denna padelracket från Bullpadel karakteriseras som en lättviktare med endast 345-360 gram och diamantformat huvud, vilket gör den lämplig för padelspelaren som vill ha maximal kraft och prestanda.
En lättviktare padelracket gör dig dessutom superflexibel på banan! Dessutom har denna racket många goda egenskaper såsom huvudtung balans, flerlagerskärna samt förbätrat grepp och spinn i bollen, tack vare dess grova yta.
MultiEVA är den flerlagerskärna som racketen kommer med. Du får en bra kombination av kraft och vibrationsdämpning genom de två EVA-densiteterna som används.
Fibrix är den hybridfiber som ytan består av. Det är en kombination av glasfiber och kol, vilket ger en blandning av slitstyrka och elasticitet.
Carbon Tube-teknologin bygger upp ramkonstruktionen. Själva ramen består av ett tvåvägs kolrör som gör den till en tålig ram med förbättrad kraftöverföring.
Air Reach Channel System-teknologin som sitter i bryggan. Det är en ’luftkanal’ som främjar aerodynamiken.
Nerve är ’rillerna’ som sitter längs sidorna av racketen. Detta bidrar till att göra racketen mer slitstark.
En padelracket utöver det vanliga
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Bullpadel Vertex 03 W 23

Bullpadel Vertex 03 W 23

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 03 W 23 även hos:






Rulla till toppen