Osaka Vision Aero Control Black/Honey

Osaka Vision Aero Control Black/Honey

Kontroll padelracket som är fylld med bollkänsla och precision!

Utmärkt bollkänsla och kontroll – Osaka Vision Aero Control Black/Honey

Letar du efter precision och bra bollkänsla? Då bör du kolla närmare på denna Osaka Vision Aero Control. Den vänder sig till lättare erfarna padelspelare som vill ha en bra kombination av kontroll och känsla. Detta beror på dess runda blad, mellanbalans, stora sweetspot och vikten på mellan 350 och 360 gram. Dessutom har den grymma material och tekniker;

Carbon Fibre Frame är det material, som finns i ramen. Detta är en glasfiber som är förstärkt med japansk carbon. Vidare finns Double-Stage Frame tekniken i ramen. Det innebär att ramen är uppbyggd av två rör som ger en stabilare och mer slitstark ramkonstruktion.

Glass Fibre Face är det glasfiber materiale, som finns på ytan. Detta material främjar ytans elasticitet och bollkänslan. Ytan är även belagd med Sand Surface, vilket är en grov ytstruktur. Den grova ytstrukturen främjar bollkänslan och spinpotentialen.

Osaka Snap® Foam är det kärnmaterial som ger racketen dess speciella bollkänsla. Detta Snap®-skum ger utmärkt kraftövreföring och blixtsnabb återhämtning.

Utmärkt padelracket till ett utmärkt pris – vad mer behöver sägas?

OBS: Levereras med en fodralpåse!

Läs mer om Osaka Vision Aero Control Black/Honey

Osaka Vision Aero Control Black/Honey

Padel racket

Hitta Osaka Vision Aero Control Black/Honey även hos:






Rulla till toppen