Wilson Ultra Elite V2

Wilson Ultra Elite V2

En padelracket som precis som resten av Ultra-serien levererar en kraft!

Erkända tekniker och mycket kraft – Wilson Ultra Elite V2

Ultra Elite V2 är en padelracket som vänder sig till de mer erfarna och aggressiva spelarna. Racketen har en diamantform och en låg balans. Det betyder att detta racket ger mycket kraft utan att du går miste om kontroll! Dessutom har Wilson använt en rad av deras mest erkända tekniker och material;

Infinity Edge är tekniken där Wilson använder deras revolutionerade konkava design i ramkanten, vilket utvidgar racketens ’spelyta’ samt sweetspot.

Carbon Fiber Composit är tekniken där Wilson kombinerar materialen kol och fiberglas, vilket genererar kraft och gör racketen mer slitstark.

Soft EVA Foam är det mjuka skum som ligger bakom bladets kärna som har snabb återhämtning.

Opti-Grip är tekniken bakom racketens strukturerade yta. Ytan är ’grumlig’ vilket ger extra kontroll vid kraftiga och aggressiva slag.

Power Pillar är tekniken som ligger bakom rackets ’bro’. Den specialdesignade Power Pillar ’bron’ ger bättre stabilitet samt mer kraft!

Sublime Grip är greppet som har en blandning av mjukhet, lite klibbig och bekvämlighet. Det har också extra fuktabsorbering genom mikroperforeringar i greppets yta.

Köp denna ’power’ padelracketen idag – till ett lågt pris

OBS: Levereras utan fodral!

Färg: Svart och blå

Läs mer om Wilson Ultra Elite V2

Wilson Ultra Elite V2

Padel racket

Hitta Wilson Ultra Elite V2 även hos:






Rulla till toppen