Dunlop Speed Attack

Dunlop Speed Attack

Manövrerbar padelracket från Dunlop!

Fylld med fart och kraft – Dunlop Speed Attack

Denna Dunlop padelracket är perfekt för den erfarna padelspelaren som önskar den perfekta kombinationen av manövrebarhet och fart. Det har ett oversized runt blad, ett stort sweetspot, mellanbalans, en aerodynamisk ram och mycket mer.

Aeroframe är tekniken som finns i ramkonstruktionen. Denna innovativa ramkonstruktion genererar mycket fart i dina offensiva slag. Ramen är tillverkad av Graphite, vilket är ett starkt grafitmaterial. Detta material garanterar en slitstark och stabil ram.

Ytan är tillverkad av ett tunnt lager Graphite. Detta resulterar i en extra slitstark yta som ger en bra bollkänsla. Vidare är ytan belagd med Extra Grip, vilket är ett grovt material. Den grova ytstrukturen främjar bollkänslan och ger massor av spin i dina slag.

Pro EVA är materialet, som har användts i kärnan. Pro EVA är ett medium-densitets EVA-material. Den har snabb återhämtning och en utmärkt kombination av kraft, kontroll och bekvämlighet.

V Holes är tekniken bakom det innovativa hålmönstret. Detta V Holes hålmönster optimerar sweetspottet och kraftöverföringen.

Sist men inte minst finns ett ramskydd längs toppen av ramen. Detta ram skydd skyddar mot slag och skråmor.

Manövrerbar och blixtsnabb padelracket – köp idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Dunlop Speed Attack

Dunlop Speed Attack

Padel racket

Hitta Dunlop Speed Attack även hos:






Rulla till toppen