Babolat Counter Viper 2022

Babolat Counter Viper 2022

Counter Viper från Babolat är ett självklart val om du gillar att spela defensivt. Med denna racket får du möjlighet att stå emot din motståndares offensiva och aggressiva spel.

Padelracket från Babolat för försvarsspelet!

Denna racket är speciellt framtagen för dig som spelar mycket defensivt. Racketen här är speciellt framtaget för dig som spelar mycket defensivt. Racketen har hög tolerans och explosiv kraft, så att du kan stå emot motståndarens aggressiva slag. Dessutom är Counter Viper 2022 uppfriskad med en ny exklusiv design!

Den ena tekniken som används i racketen är X-EVA som är konstruktionen i racket . Det betyder att racketen är uppbyggd av 3 EVA-lager. De två yttre lagren är lite hårdare och ger kraftigare slag, medan det inre lagret är mer flexibelt och mjukt samt ger snabbare återhämtning.

3D SPIN + är tekniken bakom det upphöjda mönstret och det ger en ”rough finish” och därmed får du möjlighet att sätta mer spin och öka kontrollen.

HOLES PATTERN SYSTEM är tekniken bakom den optimerade fördelningen och storleken på hålen. Detta optimerar kraftöverföringen och precisionen i dina slag.

Racketen har en hög balans, vilket tillför bra kraft i dina slag eftersom vikten ligger långt upp på bladet.

Ytan är tillverkad av kol, vilket gör den mer stabil och hållbar samt ger mer kraft till slagen.

Sweetspotet i racketen har förstorats för att ge bättre precision och kontroll.

Counter Viper är en utmärkt racket som möjliggör spin!

Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Counter Viper 2022

Babolat Counter Viper 2022

Padel racket

Hitta Babolat Counter Viper 2022 även hos:






Rulla till toppen