Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition

Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition

Om du vill ha massor av kontroll och spin – då har du kommit rätt! Detta padelracket är perfekt för dig som vill ha massor av kontroll och spin på padelbanan.
Massor av kontroll och spin – Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition
Detta är det senaste tillskottet till Pro Cup-familjen från Nox – och det gör definitivt inte besviken. Med detta padelracket får du de bästa kontrollegenskaperna kombinerat med massor av spin! Detta beror på kombinationen av den runda huvudformen, låg balans, mediumhård kärna, standardvikt och dess extremt grova yta. Dessutom är det packat med de bästa materialen och teknologierna!
HR3 Core är materialet som används för kärnan. HR3 Core är ett mediumhårt kärnmaterial som har snabb återhämtning och super ’rebound’.
Carbon Frame är teknologin bakom ramkonstruktionen, som är uppbyggd av 100% kolfiber. Dessutom är Dynamic Composit Structure-teknologin inkorporerad i ramkonstruktionen. Denna teknologi minskar materialet övergång från ramen till ytan. Kombinationen av denna teknologi och materialet resulterar i en slitstark och stabil ramkonstruktion.
Fiber Glass Silver 3K är materialet som används för ytan. Detta material är både slitstarkt och har suverän flexibilitet.
Rough Surface är teknologin där ytan beläggs med kisel sand. Denna grova yta genererar massor av spin och bollkänsla!
Slutligen gör det innovativa SmartStrap rem-systemet det enkelt att byta racketens rem.
Ta kontrollen på padelbanan – köp detta padelracket idag!
Obs: Levereras med väska!

Läs mer om Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition

Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition

Padel racket

Hitta Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition även hos:






Rulla till toppen