Softee Ranger Gold

Softee Ranger Gold

Med denna racket från softee får du hög kvalitet för pengarna. Denna racket Softee Ranger Gold är för erfarna spelare, motionärer och tävlingsspelare.

Softee Ranger – Diamantformad racket med mjuk kärna

Denna modell från Softee kommer i en diamantform. Diamantformen gör att du får mycket kraft i dina slag. Sweetspottet ligger högt upp, vilket ger racketen ännu mer kraft.

Softee kommer med en racket som har en mjuk kärna. I kärnan finns ett mjukt skum som ger dina slag perfekt studs, mindre stötar och vibrationer, detta är särskilt bra när du slår en boll från bakplan. I slutändan hjälper detta verkligen dina slag och minskar padelskador eller smärta som normalt skulle begränsa dina slag.

Med denna racket kommer du stå med en racket som kan det mesta, särskilt med kraft och kontroll. Denna racket har egenskaper som gynnar alla typer av spelare, men framförallt gynnas de erfarna spelarna som kan utnyttja dessa fantastiska egenskaper. Racketen innebär mycket kvalitet och här får du alltså helt klart kvalitet för pengarna.

Modern Softee -design!

Denna Softee-padelracket kommer i en snygg design med en enkel och elegant färgkombination av guld och svart. Racketen är tillverkad av 100% glasfiber. Ytan på racketen är utformad som matt och grov. Det innebär att du kan sätta bättre spin på bollen oavsett om det ska vara en stoppboll eller en boll med toppspin. Den matta / grova ytan på racketen kan hjälpa dig i ditt spel eftersom den greppar bollen bättre. Racketen anses därför vara en modern design som enkelt matchas med många snygga outfits.

Levereras utan fodral!

Läs mer om Softee Ranger Gold

Softee Ranger Gold

Padel racket

Hitta Softee Ranger Gold även hos:






Rulla till toppen