Dunlop Boost Attack

Dunlop Boost Attack

En fantastisk padelracket för dig som vill ha en extra power boost i ditt spel!

Extra kraft och ett stort sweetspot – Dunlop Boost Attack

Är du en lättare erfaren padelspelare som känner att du behöver lite extra kraft i ditt spel? Då är det Dunlop Boost Attack du ska välja. Det är en racket som är enkel att spela med och en kraftfull padelracket med ett hybridformat blad, mellanbalans och en vikt på 365 gram. Det hybridformade bladet ger racketen ett stort sweetspot och explosvi kraft. Vidare är den fylld med material och tekniker som främjar kraft-egenskaperna.

Power Frame är tekniken som har använts i ramen. Denna specialutvecklade ramkonstruktion ger utmärkt kraftöverföring. Vidare är ramkonstruktionen uppbyggd av Graphite, vilket är ett starkt och slitstarkt grafit-material.

Ytan är även tillverkad av Graphite, vilket gör den slitstark och styv. Detta resulterar i en utmärkt kraftöverföring i dina slag. Vidare är ytan belagd med Extra Grip. Detta är ett grovt material som främjar spin och bollkänslan markant.

Pro EVA är det medium-densitets EVA, som finns i kärnan. Detta material har snabb återhämtning samt utmärkt kombination av kraft, kontroll och bekvämlighet.

Sist men inte minst finns även V Holes tekniken i denna racket. V Holes är tekniken bakom det innovativa hålmönstret. Detta specialdesignade hålmönster främjar kraftöverföring och optimerar sweetspottet.

Ta banan med storm – köp denna padelracket idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Dunlop Boost Attack

Dunlop Boost Attack

Padel racket

Hitta Dunlop Boost Attack även hos:






Rulla till toppen