Dunlop Aero-Star

Dunlop Aero-Star

Fantastisk power-padelracket från Dunlop!

Mycket kraft, japansk kol och mycket mer – Dunlop Aero-Star

Denna padelracket är för dig som önskar överlägsen kraft på padelbanan! Racketen har en diamantform, mellanbalans, väger 365 gram och är fylld med härliga kvaliteter och innovativa tekniker.

Japanese Carbon är det material som har använts i ramkonstruktionen. Denna hög-kvalitativa japanska kol-material ger ramen överlägsen kraft, prestanda och slitstyrka.

12K Carbon är materialet som är använt på ytan. Denna 12K Carbon gör ytan elastisk, slitstark och förbättrar racketens prestation.

Pro EVA är ett EVA material med mediumdensitet som har använts i racketens kärna. Denna medium-densitetskärna ger racketen en överlägsen bollkänsla och kraftöverföring!

Power Holes är den designmässiga teknik som ligger bakom hålmönstret. Med det specialdesignade hålmönstret varierar hålens diameter över slagzonen, vilket förbättrar kraftöverföringen markant.

Tri Clamp är tekniken bakom den strukturella förstärkning som är placerad vid racketens bra. Denna förstärkning ger ramen en överlägsen stabilitet och prestanda.

Ultra Gryp är designtekniken bakom y-ytmönstret. Detta specialdesignade mönster på ytan ökar spinpotentialen och bollkänslan betydligt.

Förstaklass padelracket till ett förstaklassigt pris – köp idag!

OBS: Denna padelracket levereras med fodral!

Färg: Svart med röda och grå detaljer!

Läs mer om Dunlop Aero-Star

Dunlop Aero-Star

Padel racket

Hitta Dunlop Aero-Star även hos:






Rulla till toppen