Adidas Boys Club Polo Junior Shirt Vit/Svart

Adidas Boys Club Polo Junior Shirt Vit/Svart

Gör din spelupplevelse lätt och bekväm med Adidas Boys Club Polo.

Lättvikts Komfort – Adidas Boys Club Polo T-Shirt

Som alltid när det gäller Adidas får du massor av kvalitet och funktionalitet och Adidas’ barnserie är långt ifrån ett undantag. Materialet är supermjukt och lätt så att du kan känna dig fri och snabb på banan. Det mjuka materialet är luftigt för att man ska bli av med värmen under matchen samt torka snabbare mellan matcherna. Det är på grund av det lätta mesh materialet som är kombinerat med smart Adidas teknik som kallas aeroready, vilket är en uppgradering av deras mycket populära Climalite svetteknik.

Junior T-shirten är inte bara en bra sport t-shirt. Den är nämligen speciellt utvecklad med ögonen på racketsport. Det märks t.ex. vid axlarna och sidorna då de gör att du kan serve lättare utan någon begränsning. Det gör den perfekt för tennis.

Se grym ut med bra samvete!

Adidas har hoppat på den gröna vågen och det har också haft inflytande på denna t-shirt. Den är nämligen utvecklad av Primegreen vilket är en sammansättning av återvunna material i hög kvalitet. Polyesterdelen är också tillverkad med fokus på miljön så den också är tillverkad av 100 % återvunna material. Själva plastinpackningen och kartongen är också återvunna. Du kan nu alltså dominera på banan med bra samvete.

Polon är utvecklad i en enkel men stilren design som klär alla spelare. Två-knappsöppningen gör att du får mer luft om så önskas. Samtidigt ger den polon en snygg clean premiumlook.

Polon är tillverkad i en normal passform.

Adidas nr: GK8176
Färg: Vit med svart logo.

Läs mer om Adidas Boys Club Polo Junior Shirt Vit/Svart

Adidas Boys Club Polo Junior Shirt Vit/Svart

Piké

Hitta Adidas Boys Club Polo Junior Shirt Vit/Svart även hos:






Rulla till toppen