Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel Hack 03 2022

Padelracket från den översta hyllan på Bullpadel

Kraft och mer kraft

Bullpadel Hack är nu återigen diamantformad. Det betyder att du får maximal kraft när du slår bollen och träffar den sweet spot, som sitter högt upp på racketen. Som alltid har Bullpadel packat racketen med en mängd coola tekniker för att hjälpa dig att prestera på topp. Dessa tekniker specificeras här:

Rackets yta är gjord av tricarbon. Detta är en ny sammansättning av kol med fokus på att göra ytan lättare och samtidigt optimera bollkänslan. Kärnan i racketen är gjord av den nya skumtypen MultiEVA, som är mer kompakt och ger extra kraft och kontroll till dina slag. Hack 03 kommer även med ett skydd som heter Metalshield, som till och med är gjort av aluminium för bättre hållbarhet. Dessutom är skyddet försett med anpassad vikt, som du kan sätta på för att påverka racketens vikt och balans. Racketen kommer med Hesacore- greppet som är ett grepp som minskar mängden stötar i armen. Detta kompletteras av VibraDrive- tekniken, som också absorberar stötar. På sidorna hittar du systemet Nerve – en teknik som återigen bidrar till kontrollen av racketen. Ramen är Carbontube, vilket hjälper till med hållbarhet, kraft och kontroll. 

På grund av racketens material och konstruktion riktar den sig främst till erfarna och professionella spelare som slår varje slag rent och som kan manövrera racketen.  

Padelracket med avancerad teknik

Allt som allt får du en racket fullspäckad med vilda teknologier som kommer att bidra till din padel-triumf!

Fodral ingår

Kontakta oss om du behöver hjälp och råd.

Läs mer om Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel Hack 03 2022

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack 03 2022 även hos:






Rulla till toppen