Babolat Counter Vertuo 2022

Babolat Counter Vertuo 2022

Kraft, kraft och ännu mer kraft! – Fantastisk 2022 Counter Vertuo racket från Babolat

Babolat Counter Vertuo 2022 – Smasha hem dina poäng med full kraft!

Med denna lätta padel power-racket från Babolat får du möjligheten att slå din motståndare på ett nytt sätt. Denna mjuka, lätta version gör det möjligt för dig att spela ut din motståndare i de långa duellerna, innan du kan vända och avgöra med kraft.

Racketen kommer i en gul och svart design, vilket ger ett friskt utseende. Den är diamantformad och har en jämn balans, vilket garanterar ett större sweetspot så att det blir lättare för dig att träffa dina slag perfekt. Racketens yta är tillverkad i glasfiber, vilket skapar en trampolineffekt när du slår bollen, så att du får mycket kraft när du smashar.

Babolat har alltid producerat padel racketar sprängfyllda med tekniker. I denna racket får du bl.a. en Black EVA kärna i ett kärn-material som ger utmärkt kraftöverföring samt ökad komfort.

Racketens ram är tillverkad av Kol, vilket är ett starkt, styvt och slitstarkt material som ger en stark ramkonstruktion som gör att din racket håller längre.

Holes Pattern System är ett specialdesignat hålmönster som ökar precisionen och ger ett utvidgat sweetspot.

Vibrasorb System tekniken förbättrar vibrationsdämpningen tack vare det elastiska materialet i konstruktionen. Det betyder att du som spelare minskar risken för överbelastningsskador i armen, vilket gör att du kan fokusera på ditt spel.

Ge din motståndare en kraftfull överraskning – Köp idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Counter Vertuo 2022

Babolat Counter Vertuo 2022

Padel racket

Hitta Babolat Counter Vertuo 2022 även hos:






Rulla till toppen