Babolat Air Veron 2022

Babolat Air Veron 2022

Erkända Babolat Air Veron padelracket har uppgraderats!

Manövrerbar och fantastisk – Babolat Air Veron 2022

Letar du efter en padelracket som är manövrerbar och levererar dynamisk kraft på padelbanan? Då behöver du inte leta längre! Med en Babolat Air Veron 2022 får du kombinationen av en hybridform, mellanbalans och en vikt på 355 gram (+/- 10g). Denna kombination i samarbete med teknikerna och materialen ger dig manövrerbarhet och kontroll. Dessutom vänder sig denna racket till allround spelaren som är en mer erfaren padelspelare.

Carbon (kol) är materialet som har använts i ramen. Detta material är slitstarkt och starkt, vilket förbättrar prestandan på padelbanan.

Black EVA är materialet som har använts i kärnan. Denna Black EVA kärna har en fantastisk kombination av komfort och kraft!

Carbon Flex är materialet som har använts för ytan. Detta material kombinerar glasfiber och kol, vilket ger ytan en härlig kombination av kraft och elasticitet.

3D Spin är tekniken bakom yt-strukturen. Här finns mönstret i yt-strukturen som ökar spinpotentialen och förbättrar bollkänslan.

Holes Pattern System är det specialutvecklade hålmönstret som optimerar distributionen av hålen. Detta specialutvecklade hålmönster utvidgar sweetspottet och förbättrar precisionen.

Vibrasorb System är den vibrationsdämpande tekniken som finns i konstruktionen. Detta beror på ett elastomeriskt material i ramen.

Köp denna manövrerbara padelracket – till ett bra pris!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Air Veron 2022

Babolat Air Veron 2022

Padel racket

Hitta Babolat Air Veron 2022 även hos:






Rulla till toppen