ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow

ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow

En padelracket med läckra material som är manövrerbara och lätta att spela med!

Ge din motståndare en riktig match – ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow

Denna allround-padelracket är för dig som vill ha en fantastisk balans mellan kraft och kontroll. Du får en racket som är manövrerbar, lätt att spela och mångsidig!

Denna padelracket har en rund form, vilket förstorar padelracketens sweetspot. Samtidigt har padelracketen hög balans, vilket innebär att du får mer kraft i ditt slag. Kombinationen av den runda formen och den höga balansen ger padelracketan överlägsen kombination av kraft och kontroll.

För ramkonstruktionen har Carbon FImer Fram- tekniken använts, vilket innebär att ramen är tillverkad av 100% kol . Kolkonstruktionen ger padelracketen bättre hållbarhet, slitstyrka och styvhet. Dessutom förbättrar denna teknik energiöverföringen i slagen!

Pro 3K Glass FIber är det material som används i ytan på denna racket. Detta glasfibermaterial ger en enastående elasticitet och förbättrar samtidigt bollkänslan.

EVA Core Foam + är skummet som används i racketkärnan. Detta skum har en snabb återhämtning, vilket ökar kraftöverföringen, bollkontrollen och bollkänslan!

Curved Holes Technology är tekniken bakom det speciellt utvecklade hålmönstret i denna padelracket. Detta speciellt utvecklade hålmönster gör padelracketen mer manövrerbar och optimerar racketens sweetspot!

Undvik att kompromissa med makt och kontroll – genom att köpa denna racket idag!

OBS: Denna padelracket kommer utan fodral!

Färg: Grå och gul!

Läs mer om ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow

ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow

Padel racket

Hitta ZERV Phantom Padel Elite Grey/Yellow även hos:






Rulla till toppen