Osaka Vision Pro Power Black

Osaka Vision Pro Power Black

Få mycket kraft på padelbanan med denna Osaka padelracket!

Explosiv kraft och prestanda – Osaka Vision Pro Power Black

Är du en erfaren och kraft-girig padelspelare som letar efter en explosiv padelracket med fokus på prestand och design? Då behöver du inte leta längre – välj ett Osaka Vision Pro Power.

Den ä rdroppformad, har en hög balanspunkt, ett stort sweetspot och en vikt på 360-370 gram. Detta i kombination med materialen och teknikerna resulterar i explosiv kraft och prestanda på padelbanan.

Japanese Carbon är det exklusiva kol-material som ramen är uppbyggd av. Vidare är ramkonstruktionen uppbyggd med Double-Stage Frame tekniken. Denna teknik innebär att ramen är uppbyggd av två slitstarka kol-rör. Kombinationen mellan Japanese Carbon och Double-Stage Frame resulterar i en stark, slitstark och stabil ram.

Osaka Snap® Foam är det skum-material som finns i kärnan. Detta material maximerar sweetspottet samt främjar bollkänslan och kraftöverföringen i slagen!

3K Twill Weabe Carbon är den 3K kol som har använts till ytan. Denna kol ser till att du får en slitstark yta med hög prestanda. Vidare är ytan belagd med Sand Surface. Detta resulterar i en grov yta som främjar spin-potentialen och bollkänslan markant.

Sist men inte minst finns ett PU Edge Protection ramskydd på toppen. Detta ramskydd skyddar mot slag och skråmor.

Upplev den exklusiva kraften på padelbanan – köp detta Osaka padelracket idag!

OBS: Levereras med en fodralpåse!

Läs mer om Osaka Vision Pro Power Black

Osaka Vision Pro Power Black

Padel racket

Hitta Osaka Vision Pro Power Black även hos:






Rulla till toppen