Adidas Club Tanktop Dam Black/White

Adidas Club Tanktop Dam Black/White

Stilren Adidas tanktop tillverkad i ett svettabsorberande och miljövänligt material av hög kvalitet!

Adidas Club Polo Tanktop – En fri spelupplevelse

I racketsport kan tempot på banan ofta bli högt och det kräver därför ditt absolut bästa. Av den anledningen är det inte optimalt att dina sportkläder begränsar dig. Med denna tanktop får du fri rörlighet och en läcker, bekväm fit, vilket gör den perfekt för tennis och padeltennis.

Modellen är designad med djupa ärmhål, så att du kan serve och smasha din motståndare ur banan utan motstånd. Dessutom har den en längre design än någon tidigare modell, vilket ger dig en perfekt passform och täckning. Den öppna ryggen ger dig och dina axlar fri rörlighet så att du kan använda hela din kraft.

Aeroready-materialet hanterar svett, håller dig sval under matchens hetta och får tanktoppen att torka snabbare. Tillsammans med meshdelarna som håller den lätt och luftig ger det dig en ytterst matchredo topp även i de tuffaste duellerna.

Gör skillnad med din racket i handen

Med denna Adidas tanktop kan du spela med gott samvete. Den är nämligen tillverkad i ett högkvalitativt återvunnet material som kallas Primeblue. Det är utvecklat av plastavfall från havet. Dessutom är polyestern som är använd också 100 % återvunnen.

Designen är enkel men samtidigt stilren och kommer passa alla kvinnliga spelare. Det gör den också mycket enkel att matcha med en kjol eller shorts.

Material: 100 procent polyester.
Adidas nr. GH7235.
Färg: Svart med vit.

Läs mer om Adidas Club Tanktop Dam Black/White

Adidas Club Tanktop Dam Black/White

Piké

Hitta Adidas Club Tanktop Dam Black/White även hos:






Rulla till toppen