Babolat Defiance Woman

Babolat Defiance Woman

Stå emot även dina motståndares bästa slag med Babolat Defiance i en snygg lila färg. Ett lättvikts padelracket för kvinnor.

Mer kontroll och fart

Babolat Defiance är det perfekta racket för dig som önskar ett stort sweetspot. Med en vikt på endast 350 gram är detta racket perfekt för kvinnor. Dessutom ger den låga vikten en snabbare sving och bättre kontroll. Racket har en rund design vilket gör det lättare att spela med samt att det ger dig ett stort sweetspot och massor av kontroll. Det blir alltså nu lättare att träffa bollen precis som du vill.

Balansen är even balance vilket ger dig en rad fördelar. På banan blir det lättare att styra racket och därmed kontrollera placeringen av dina slag. Dessutom reducerar det risken för skador då det belastar armen mindre. Vidare är rackets yta designad med en glatt yta vilket ger dig mer kraft.

Franska Babolat har inte snålat på tekniker i detta racket och det är utvecklat det med en rad av dem.

Holespattern system: För varje typ av racket från Babolat är mönstret av hål samt storlekarna noga utvalda. Det optimerar kraftöverförandet samt ökar precisionen när du ska returnera bollen.

Dynamite stability system: Den exklusiva designen är placerad i kärnan av detta racket och dess förstärkta skaft förbättrar rackets stabilitet, ger mer kraft och ökar kontrollen.

Läcker design med flera läckra detaljer

Babolat Defiance är tillverkat i en snygg lila färg som strålar fram med den svarta bakgrunden. Dessutom kännetecknas rackets blad av kolfiberstrukturen med många små fält.

Levereras utan cover
Färg: Svart med lila och blå mönster. Vitt grepp.

Läs mer om Babolat Defiance Woman

Babolat Defiance Woman

Padel racket

Hitta Babolat Defiance Woman även hos:






Rulla till toppen