Starvie Basalto Soft 2024

Starvie Basalto Soft 2024

Starvie Basalto är tillbaka i en 2024-version. Det är den perfekta padelrack för spelaren på motionist- och övet nivå, som letar efter den perfekta kombinationen av prestanda, komfort, kraft och kontroll!
Överlägsen prestanda – Starvie Basalto 2024
Denna 2024-version av Starvie Basalto är perfekt för dig som letar efter den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och prestanda! Med sitt droppformade huvud, mittbalanserade, mjuka kärna, styvt yta och vikt mellan 355 och 365 gram får du allt du letar efter. Dessutom är den handgjord på deras fabrik i Spanien och är fullspäckad med de bästa materialen och teknologierna!
Basalt + 3K Carbon är de två material som används för ytan. Ytan består av ett lager Basalt och ett lager 3K Carbon. Detta har resulterat i en styv yta med en fantastisk ’touch’.
Full Plane Effect är mönstret på ytan som främjar bollkänslan, precisionen och spinpotentialen.
Soft 30 EVA är det mjuka materialet som används för kärnan. Denna mjuka kärna ger en fantastisk kombination av bollkontroll, komfort och ’bollrespons’.
Five Side Tech är ramtekniken som skapar en femsidig ramprofil för bättre aerodynamik och ramstabilitet.
Star Balance är den stjärnformade bryggan som främjar racketens balans, stabilitet och kraftöverföring vid slag.
Slutligen levereras den här padelrack med ett Noene Inside grepp. Detta grepp är utvecklat i samarbete med företaget NOENE® och minskar oönskade vibrationer med upp till 96%!
Ta kontrollen på banan – köp den här padelrack idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Basalto Soft 2024

Starvie Basalto Soft 2024

Padel racket

Hitta Starvie Basalto Soft 2024 även hos:






Rulla till toppen