Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY

Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY

Med Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY får du en snygg klänning med tillhörande innershorts tillverkade i hög klimavänlig kvalitet.

Håll huvudet kallt på banan med HEAT.RDY

Adidas är kända för att tillverka sportkläder i utmärkt kvalitet och denna modell är inget undantag. Den är speciellt designad för racketsport så att du kan spela på din toppnivå utan begränsningar från din utrustning.

Under matchens tuffa dueller kan det bli varmt och intensivt, vilket Adidas har tagit hänsyn till med denna klänning. Den är nämligen tillverkad med avancerad HEAT.RDY teknik som hjälper dig bli av med värmen. Denna teknik håller också klänningen torrare samt gör att den torkar snabbare, så du undviker en tung och blöt spelupplevelse.

Det öppna ryggstycket av mesh tillsammans med den laserskurna och ventilerbara kjolen ger en mycket luftig klänning. Tillsammans med det öppna och fria ärmhålet får du en läcker kombination som ger dig möjligheten att spela fritt med 200 procent fokus.

Primeblue – Spela med bra samvete!

Adidas har med denna modell haft miljön i tankarna. De har nämligen utvecklat den i ett grönt kvalitetsmaterial som kallas Primeblue och är tillverkat av plastavfall från havet. Dessutom är klänningen tillverkad lättviktig 100 procent återvunnen polyester, som ger en mycket lätt spelupplevelse och gör den perfekt för tennis.

Passformen är tillverkad i slimfit design som både ger den en cool look samt ett klädesplagg som formar sig efter varje spelares kropp. Produkten kommer i en 2-i-1 kombination då det följer med ett par innershorts med bra stöd och ventilation till klänningen.

Passform: Slim fit
Färg: Mörkblå och neongul

Läs mer om Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY

Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY

Klänningar

Hitta Adidas Primeblue Dress HEAT.RDY även hos:






Rulla till toppen