Drop Shot Essence 1.0

Drop Shot Essence 1.0

Denna Drop Shot padelracket är väl genomtänkt – allt från material till tekniker och mycket mer!

Mångsidig och hög kvalitet – Drop Shot Essence 1.0

Denna padelracket från Drop Shot vänder sig till den mer erfarna padelspelaren med en allround spelstil. Detta beror på dess droppformade blad, höga balans och teknik – och materialvalet. Drop Shot har tänkt igenom alla detaljer och de har använt de bästa teknikerna och materialen i denna racket.

Twin Tubular System är tekniken med två kol-rör i ramkonstruktionen. Detta garanterar en slitstark och styv ram som förbättrar racketens prestanda.

Power Beam Heart är den stabiliserande tekniken som finns i ’bro-området’. Detta garanterar bättre ramstabilitet i slagen.

Cubicarbon är det 24K kol-material, som finns på ytan. Detta är ett slitstarkt och styvt material som ger racketen utmärkt kraftöverföring. Vidare är detta material behandlat med TeXtreme, vilket höjer materialets slitstyrka och främjar bollkänslan.

3D Face är tekniken bakom det specialdesignade yt-mönstret. Detta yt-mönster främjar spinpotentialen och bollkänslan betydligt.

EVA Pro är det mellanhårda material som finns i kärnan. Detta material har snabb återhämtning och överlägsen kraftöverföring.

Core Shox är den stötabsorberande tekniken som finns i ramens kärna. Denna teknik ger ökad bekvämlighet.

Sist men inte minst finns en Ergo Pro Protector längs ramen av racketen. Detta ramskydd skyddar mot slag och skråmor.

Mångsidig padelracket med grymma tekniker och material – köp denna padelracket idag!

OBS: Levereras med fodral.

Läs mer om Drop Shot Essence 1.0

Drop Shot Essence 1.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Essence 1.0 även hos:






Rulla till toppen