Fila The Exorditor Blue

Fila The Exorditor Blue

Fila – som stormar fram i padelvärlden – kommer här med en riktigt smart kontroll padelracket i en stilren design och en en snygg blå färg! Få perfekt kontroll med denna populära Fila padelracket.

Fila Padelracket The Exordior – En stabil padel tennisracket för nybörjare och lätt erfarna padelspelare

Här får du en rund padelracket som gör denna racket enkel och mångsidig att spela med. Dessutom får du tack vare den runda formen ett större sweetspot. Ett större sweetspot. Ett sweetspot ger dig som spelar ett större område där bollen kan träffat perfekt och därmed ökar chansen för fler vinnarslag. Du får alltså utöver en riktigt snygg design även en padelracket med en markant ökad precision.

Padelracketen från Fila har en optimal vikt på 350-370 gram och det är en racket med låg balans, vilket betyder att vikten är placerad längst ner i racketen. Därmed får du en känsla av att racketen är lätt. Den har även ett mjukt skum vilket ger bra effekt i de vanliga padelslagen som bl.a. ger dig extra kraft.

Racketens yta är klädd med glasfiber vilket ger dig hög komfort och en utmärkt utgånspunkt.

Racketen passar bäst för nybörjare, motionärer och lätt erfarna spelare.

En utmärkt kontroll padelracker från Fila – Enkel att spela med!

Letar du efter din nästa padelracket men är osäker på vilken du ska välja? Denna padelracket är utmärkt att spela med. Den har många grymma egenskaper som ger dig kontroll och det är lättare att träffa bollen med perfektion!

OBS! Denna padelracket levereras utan fodral.

Läs mer om Fila The Exorditor Blue

Fila The Exorditor Blue

Padel racket

Hitta Fila The Exorditor Blue även hos:






Rulla till toppen