Nox Equation Lady WPT 2022

Nox Equation Lady WPT 2022

Den perfekta kombinationen av kontroll, precision, hantering och bollkänsla!

Massor av kontroll, precision och bollkänsla – Nox Equation Lady WPT 2022

Denna padelracket är ett resultat av samarbetet mellan Nox och World Padel Tour, vilket är en riktig världsklass padelturnering. Den är fylld av precision, kontroll och bollkänsla utan att kompromissa med kraft. Detta är på grund av den runda formen, mellanbalansen och en vikt på mellan 350 och 360 gram. Dessutom har den ett extremt stor sweetspot.

I denna Nox Equation Lady WPT 2022 finns en mängd tekniker och kvalitetsmaterial:

Dynamic Composit Structure är tekniken som stärker strukturen genom att minska ”materialövergången” mellan ramen och ytan. Detta stärker ytan i de mest utsatta områdena.

HR3 Core är det högdensitets gummimaterial som har använts i kärnan. Detta material har en snabb återhämtning och en fantastisk kraftöverföring.

3K Fiber Glass är det starka material som har använts till ytan. Detta 3K Fiber Glass material är både starkt och slitstarkt.

Rough Surface är tekniken bakom den mönstrade ytan. Den mönstrade ytan ger ytan bra spinpotential och bollkänsla.

Anti Vibration System är den vibrationsdämpande tekniken som finns i racketen. Denna teknik dämpar vibartionerna markant när bollen träffar utanför sweetspottet.

SmartStrap tekniken gör det möjligt att byta ut remmen på racketen utan besvär. Detta är säkrare, mer hygieniskt och ger dig möjligheten att sätta din egen touch på din racket.

Utmärkt padelracket i en snygg design – köp den idag!

OBS: Den levereras med fodralpåse!

Läs mer om Nox Equation Lady WPT 2022

Nox Equation Lady WPT 2022

Padel racket

Hitta Nox Equation Lady WPT 2022 även hos:






Rulla till toppen