Adidas Metalbone CTRL 3.3

Adidas Metalbone CTRL 3.3

Det ultimata kontroll padelrack har fått en 3.3 uppdatering! Perfekt för den erfarna padelspelaren som inte kompromissar med kontrollen!
Ultimat kontroll – Adidas Metalbone CTRL 3.3
Vill du ha ultimat kontroll på padelbanan? Då är denna Adidas märklighet något för dig! Den har en kombination av en rund form, en mellanbalanspunkt, en vikt på 345-360 gram, högkvalitativa material och ultimata teknologier. Det här säkerställer ultimat kontroll på padelbanan.
Carbon Aluminized är det aluminiumbelagda kolmaterialet som används på ytan. Detta resulterar i en yta med en utmärkt ’touch’.
Spin Blade Decal är det fantastiska ytmönstret som ger ett bra grepp om bollen för bättre spinnpotential och bollkänsla.
Smart Holes Curve är det unika hålmönstret som förstorar sweetspoten i mitten av racket och främjar bollförflyttningen.
EVA Soft Performance är det mjuka EVA-materialet som används för kärnan. Denna mjuka kärna ger snabb återfjädring, utmärkt komfort och bra bollutmatning.
Octagonal Structure är teknologin där ramen är konstruerad av en åttakantig kolrör. Detta har resulterat i en utmärkt hållbarhet och stabilitet.
Structural Reinforcement är den strukturella förstärkningen i ramen för att främja hållbarheten ytterligare.
Weight & Balance System är det unika systemet som möjliggör justering av vikt och balans med hjälp av 6 skruvar med en total vikt på 12 gram.
Slutligen levereras racketet med en Metalbone Protector Tape rambeskyddare.
Ta kontrollen på padelbanan – köp detta Adidas padelrack!
OBS: Levereras med posskydd!

Läs mer om Adidas Metalbone CTRL 3.3

Adidas Metalbone CTRL 3.3

Padel racket

Hitta Adidas Metalbone CTRL 3.3 även hos:






Rulla till toppen