ZERV Dominate Padel Master Green Camo LTD

ZERV Dominate Padel Master Green Camo LTD

En padelracket i grym kamouflagedesign med gröna, grå och svarta detaljer på padelracketen som gör den snygg att titta på – om du kan se den! Förutom en utmärkt design får du även grymma tekniska egenskaper!

ZERV Dominate Padel Master Green Camo en mycket trevlig och välspelande padelracket!

Med denna padelracket får du en racket som kan användas både av de lätt erfarna men även de erfarna. Med padelracketens runda form är den lätt att hantera samt manövrerbar. Den höga balansen i denna padelracket gör att du kan generera extra kraft i dina slag.

Både ramen och ytan på denna padelracket är tillverkade i det styva och slitstarka materialet kol, det gör att du kan smasha hårt och få bra fart i dina slag!

Kärnan i padelracketen är det välkända och erkända materialet EVA i form av vår EVA Core Foam +. Här får du en kärna i bra kvalitet med hög återhämtningshastighet, vilket innebär att kärnan snabbt återfår sin utgångsform och är därmed snabbt redo att leverera ett nytt utmärkt slag.

I denna padelracket hittar du både Curved Hole Technology och Rough Surface Control. Curved Holes Technology kan du se direkt på padelracketen då hålen böjer sig något inåt mot mitten, vilket ger ett optimerat sweet spot som ger ännu fler effektiva slag. Rough Surface Control kan du känna på ytan av padelracketan och det ger en grövre yta som förbättrar din bollkänsla.

ZERV med användbara tekniska egenskaper – Köp den idag!

Färg: Grön med svarta och grå detaljer
Material: Kol
Band: I änden av padelracketen finns ett band som du kan ha runt din handled och därmed se till att racketen inte flyger ur din hand i stridens hetta.
Levereras utan fodral!

Läs mer om ZERV Dominate Padel Master Green Camo LTD

ZERV Dominate Padel Master Green Camo LTD

Padel racket

Hitta ZERV Dominate Padel Master Green Camo LTD även hos:






Rulla till toppen