Fila The Velocita

Fila The Velocita

Denna padelracket ger bra kontroll och bollkänsla på grund av huvudformen och mönstret på ytan.

Fila padelracket med rund form

Racketen vänder sig till den lättare erfarna spelaren som vill ha mycket kontroll. Den har en rund form, låg balans och mönstrad yta.

Racketens runda blad ger riktigt bra kontroll. Du får ett centrerat sweet spot som gör det lättare att träffa bollen rent och därmed få mer precision i dina slag.

Racketen har låg balans. Det betyder att vikten ligger långt ner i greppet. Det gör att du får bättre precision då det är enkelt att föra racketen genom luften och därmed kan du fokusera på kontrollen.

Du får en racket med låg vikt då den väger 345-360 g. Det gör den lättare att hantera. Kombinationen av den lätta vikten och den låga balansen gör racketen lättare att hantera och därmed får du mer precision.

Racketens kärna är tillverkad med EVA Soft Foam. Det är ett mjukt skum som hjälper med bollhastigheten samt ger ett mjukt och lätt slag.

Ramen är tillverkad med Carbon. Det är ett slitstarkt material som gör racketen mer hållbar samtidigt som du får bra spelegenskaper.

Ytan är tillverkad med glasfiber. Det är ett material som ger en bra bollkänsla och en mjukare känsla. Det är ett material som hjälper dig få den önskade kontrollen.

Ytan på racketen är mönstrad. Det gör att du får bättre tag i bollen och därmed mer kontroll.
​​​​​​​

Lätt padelracket med låg balans – Stilren design!

Sammantaget får du en racket som ger dig fantastisk precision och kontroll, på grund av den låga balansen, den runda formen och den lätta vikten.

Läs mer om Fila The Velocita

Fila The Velocita

Padel racket

Hitta Fila The Velocita även hos:






Rulla till toppen