Adidas Metalbone #Greenpadel

Adidas Metalbone #Greenpadel

Här får du den perfekta kombinationen av hög prestanda och hållbarhet – Adidas Metalbone #Greenpadel.

#Greenpadel – Hållbar och nedbrytbar padelracket!

Adidas Metalbone #Greenpadel är en annorlunda padelracket som är tillverkad av material av högsta kvalitet. Denna padelracket är tillverkad med linfiber vilket är ett nytt material i padelindustrin som inte endast är av hög kvalitet utan även 100 % återvinningsbart och nedbrytbart.

Dessutom får du i denna padelracket Spin Blade Gritt-teknik som har en speciell sandpappers-struktur som täcker hela ytan på padelracketen. Denna teknik hjälper dig att sätta mycket spin samt förbättra din känsla med bollen.

Precis som i vanliga Metalbone får du denna utgåva av Octogonal Structure. Det är en teknik som är designad för att göra dina slag extra kraftfulla. Tekniken är designad för att göra dina slag extra kraftfulla. Den finns i ramen och i bron och den består av 8-sidiga rör som förstärker hela strukturen på racketen och gör den otroligt stabil och styv.

Kärnan i denna racket består av Soft EVA Performance. Med denna mjukare kärna får du mer komfort när du spelar och du får ävenhjälp att slå kvalitetts-slag. Vid slag med låg hastighet ger denna kärna mycket kontroll.

Padelracket – Hög kvalitet!

Racketen väger 360 – 375 gram och den kommer med en diamantform och en hög balans – en padelracket som kan generera mycket kraft och som vänder sig till den erfarna padelspelaren.

Spela med Metalbone #GREENPADEL och förbättra dina chanser att vinna två matcher samtidigt, den som spelas på padelbanan och matchen mot klimatförändringarna.

Kommer med skyddaspåse.

Läs mer om Adidas Metalbone #Greenpadel

Adidas Metalbone #Greenpadel

Padel racket

Hitta Adidas Metalbone #Greenpadel även hos:






Rulla till toppen