Dunlop Aero-Star Lite

Dunlop Aero-Star Lite

Utmärkt power-padelracket som inte kompromissar med spelkomfort.

Lätt, kraftfull och tillverka i fantastiska material – Dunlop Aero-Star Lite

Denna padelracket är för dig som vill ha lätt och överlägsen kraft på padelbanan. Denna racket har en diamantform, mellanbalans och väger enbart 350 gram. Den låga vikten gör denna racket mer bekväm att spela med samt lättare att manövrera. Dessutom är kärnan gjord av Ultra Soft EVA, som är ett låg-densitetsmaterial. Detta material ökar markant din spelkomfort, utan att kompromissa med kraft.

Utöver ovanstående har Dunlop använt de bästa och mest innovativa materialen i utvecklingen av denna racket;

12K Carbon är materialet som ytan är tillverkad av. Denna 12K Carbon är både slitstark och elastisk och detta material ger ytan riktigt bra prestanda.

Japanese Carbon är materialet som har använts i ramen. Denna Japanese Carbon är ett högkvalitativt japanskt kol-fiber och detta material ger ramen otrolig styrka, stabilitet, slitstyrka och prestanda.

Power Holes är tekniken bakom hålömönstrets design, där hålens diameter varierar tvärs över slagzonen. Denna teknik förbättrar betydligt kraftöverföringen och bollkänslan.

Tri Clamp är den strukturella förstärkningen som finns i ramens bro-område. Denna strukturelkla förstärkning ger ramen en överlägsen stabilitet och slitstyrka.

Ultra Gryp är tekniken bakom mönstret på ytan och detta ytmönster ger racketen bättre spinpotential samt bollkänsla.

Få lätthet och kraft på padelbanan – köp racketen idag!

OBS: Denna padelracket levereras med fodral!

Färg: Svart med röda och grå detaljer!

Läs mer om Dunlop Aero-Star Lite

Dunlop Aero-Star Lite

Padel racket

Hitta Dunlop Aero-Star Lite även hos:






Rulla till toppen