Adidas AdiPower Light 3.0

Adidas AdiPower Light 3.0

Denna padelracket är utvecklad i samarbete med den kvinnliga stjärnspelaren Martita Ortega.

En lätt padelracket med kontroll utan dess like – Adidas AdiPower Light 3.0

Denna padelracket är för den kontrollsökande padelspelaren som önskar en lätt kvalitets padeleracket. Racketen vänder sig till den mer erfarna padelspelaren som behöver lite mer kontroll i sitt spel.

Denna padelracket har en match-vikt på 345-360 gram, en rund form och mellanbalans. Dessutom har denna racket utnyttjat de yppersta materialen och bästa teknikerna.

EVA Soft Energy är det material som har använts i racketens kärna. Denna EVA Soft Energy är en mjuk kärna som ger en otrolig bollkänsla och energiöverföring.

Carbon Aluminized Fibers är det material som har använts i racketens yta. Som man kan höra på namnet är ytan uppbyggd av aluminiumbelagd kulfiber, vilket gör ytan extremt hållbar!

Spin Blade är den teknik som ligger bakom den mönstrade ytan. Denna mönstrade yta ger racketen suverän topspin och bollkänsla.

I ramen har Adidas använt Dual Exoskelton och Structural Reinforcement teknikerna. Dessa tekniker förbättrar racketens kraft och hållbarhet samt ger bättre styvhet.

Small Holes Curve är tekniken som ligger bakom det specialutvecklade hålmönstret. Detta specialutvecklade hålmönster förbättrar racketens manövrerbarhet samt ger mer effekt i dina slag.

Sweet Spot Center är tekniken som placerar sweetspottet i mitten av racketen, vilket ger racketen en läcker träff.

Köp denna padelracket med fantastisk kontroll idag – till ett bra pris!

Denna padelracket levereras med en fodralpåse!
Färg: Vit, blå och grå!

Läs mer om Adidas AdiPower Light 3.0

Adidas AdiPower Light 3.0

Padel racket

Hitta Adidas AdiPower Light 3.0 även hos:






Rulla till toppen