Nox ML10 Pro Cup

Nox ML10 Pro Cup

Nox padelracket med rund form för att ge en bättre racket samt bättre kontroll, utan att kompromissa med kraft.

Padelracket i kolfiber samt en kärna som ger maximal kraft

Denna racket är perfekt för dig som vill ha en hållbar racket med både kraft och kontroll. Racketen har en rund form, vilket ger bra kontroll då sweetspottet centreras och är något större.

Flera olika tekniker har använts för att ge högsta prestanda och bästa spelupplevelse.

Vikten är mellan 360-375 g. Det betyder att den har en standardvikt, varken tung eller lätt. Detta ger dig varken mindre eller mer kraft eller kontroll, då det är jämnt fördelat.

Carbon Frame: Ramen på racketen är tillverkad av 100% kol, då detta ökar styvheten och förbättrar racketens hållbarhet.

Dynamic Composite Structure är en teknik som hjälper till att få materialen att gå in i varandra för att minimera skillnaden på hårdhet mellan ram och yta. Det gör att man minimerar den eventuella skärningen av fibrer som kan uppstå när kärnan sjunker.

HR3 Core är kärnan i racketen. Detta gummi ökar hastigheten och återställer snabbt sitt tillstånd igen. Detta gummi ger dig maximal kraft i dina slag.

Ytan på racketen är tillverkad med Fiber Glass Silver som är en glasfiber med en metallisk finish som ger lite mer styvhet till racketen.

Racketen har Smartstrap, som är ett handleds-rem i ände på racketen. Du kan ta remmen runt handleden för att vara säker på att du inte tappar den. Du kan även byta ut den.

Nox padelracket med kraft och kontroll – Core gummi med maximal kraft

Här får du alltså både kraft och kontroll. Dessutom får du en mycket tålig racket i en cool design och med mycket styvhet.

Levereras med fodralpåse!

Läs mer om Nox ML10 Pro Cup

Nox ML10 Pro Cup

Padel racket

Hitta Nox ML10 Pro Cup även hos:






Rulla till toppen