ZERV Fantasy Z300

ZERV Fantasy Z300

Vill du ha en snygg och smart racket från ZERV, som vänder sig till nybörjaren, så är detta definitivt ett bra val.

Padelracket från ZERV – Kontroll-racket från Street Z-Line-serien

Denna padelracket är ett riktigt bra erbjudande för dig som är nybörjare eller lätt erfaren och vill ha en racket med bra bollkänsla och kontroll. Ger riktigt bra studs och en bra touch på bollen.

Ramen är tillverkad av glasfiber och ytan är tillverkad av Pro 3K Glass Fiber. Glasfiber har såklart många fördelar. Det ger riktigt bra kontroll och en bättre touch på bollen vilket ger en bättre bollkänsla. ZERV Fantasy Z300 är tillverkad av glasfiber av högre kvalitet än de billigaste racketarna på marknaden.

Detta är en rund racket, vilket är eftertraktat bland nybörjare då det ger extra bra kontroll.

EVA Core Foam är skummet i racketens kärna. Skummet ger en bra touch och bra kontroll. Dessutom ger det bra flexibiltet och elasticitet. I hårda slag tar denna teknik lite av farten och därmed får du bra kontroll. I de mjuka slagen får du bra bounce.

Du får varken en bra kombination av kontroll eller kraft i och med viktfördelningen. Vikten är jämnt fördelad, dvs den har Jämn balans.

Denna racket ger dig fantsatisk kontroll, studs och touch. Racketen vänder sig till nybörjaren och den lätt erfarna padelspelaren.

Förutom alla tekniker och fördelar kommer den även i en supercool design. Den är designad i olika gröna nyanser, med en svart ram.

Racketen kommer i riktigt bra kvalitet, men ändå till ett mycket bra pris.

Grön ZERV Fantasy Z300 racket av glasfiber – Bra pris

Detta är ett utmärkt val för nybörjare och lätt erfarna spelare, vilket ger dig optimal kontroll och bollkänsla.

Läs mer om ZERV Fantasy Z300

ZERV Fantasy Z300

Padel racket

Hitta ZERV Fantasy Z300 även hos:






Rulla till toppen