Bullpadel Hack Air AE 21

Bullpadel Hack Air AE 21

Riktigt cool padelracket från Bullpadel – signerad av stjärnspelaren Paquito Navarro, som själv spelar med denna topp-racket från Bullpadel.

Bullpadel Hack Air AE 21 – Limited Edition

Denna padelracket är designad i samband med en stor padeltävling i Sverige 2021, där Europa tävlade mot Amerika. Här spelade världsstjärnan Paquito Navarro med Bullpadel Hack Air AE 21 som endast finns i mycket begränsat antal.

Med denna padelracket är du garanterad hög kvalitet. En topp-racket för den duktiga spelaren som själv kan generera massor av kraft och hantera en styv racket då den vid rätt användning kan generera kraftiga och explosiva slag.

High-end padelracket – Endast ett begränsat antal!

Här får du en high-end diamantformad padelracket som har en yta som är framställd med det nya kolfibermaterialet Xtend carbon 18K. Med detta material får du en otroligt styv, hållbar och hård padelracket. CustomWeight-systemet gör att du kan ändra racketens balans i förhållande till varje spelares behov.

I kärnan hittar du MultiEva gummi som har syftet att upprätthålla den explosiva bollbana som Hack är karakteriserat för.

Vibradrive systemet i bron absorberar stötar och vibrationer, vilket ger dig en bättre upplevelse när du spelar samtidigt som du minskar risken för problem med armbåge och axel.

Sist men inte minst kommer Bullpadel Hack Air AE 21 med Hesacore grepp på från start. Hesascore är ett mycket populärt och innovativt grepp som enbart kommerpå Bullpadels toppracketar och ska annars köpas separat.

Om du vill ha något av det bästa från Bullpadel så är Hack Air AE 21 ett bra alternativ!

Levereras med Thermo-fodral.
Färg: Svart med blå och silvriga detaljer

Läs mer om Bullpadel Hack Air AE 21

Bullpadel Hack Air AE 21

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack Air AE 21 även hos:






Rulla till toppen