RS Padel Prime Power Edition 2.0

RS Padel Prime Power Edition 2.0

Ny och uppgraderad racket från RS, för dig som inte kan få nog med kraft i ditt spel!

RS Padel Prime Power Edition 2.0 – Dominera på banan med kraft!

Här kommer svenska RS Padel med en ny och uppdaterad version av den välkända Prime Power racketen. Racketen har en mönstrad yta med 12k kolfiber som sprider ut vibrationerna i racketen över hela ytan.

Racketen ger dig den nödvändiga kraften du behöver för att styra spelet och den är aningen hårdare än de andra racketarna i RS Padel Prime serien.

Racketens ram är tillverkad av en blandning av kol och japansk lätt fiberglas som ger en mjuk och flexibel karaktär när du spelar.

För att styra matchen får du lite hjälp på vägen med den grymma teknikerna RS Padel har använt sig av:

I uppbyggnaden av racketens ram och yta finns 12k Carbon Tech (CT) och Carbon Tech Frame (CTF) teknikerna för att skapa en racket av kvalitet där både ramen och ytan ger dig massor av kraft i dina slag.

Racketens ram är tillverkad av EVA Rubber, vilket är ett skum material som ger en trampolineffekt när du slår på bollen. Denna teknik är till för att ge kraft i dina slag och samtidigt för att minimera stötarna som går upp genom din arm, armbåge och axel när du slår kraftfulla slag.

Även om denna racket är en power-racket, får du Super Spin tekniken som tack vare racketens yta gör det möjligt att variera ditt spel med spin i dina slag.

En racket som är fylld av kvalitet och kraft – Köp idag!

Du behöver inte längre leta efter din nya power-racket, köp den uppdaterade versionen av RS Padel Prime Power Edition innan din motståndare gör det!

OBS: Denna padelracket levereras med en fodralpåse i ljus ekologisk linne!
Färg: Svart med detaljer i svart.

Läs mer om RS Padel Prime Power Edition 2.0

RS Padel Prime Power Edition 2.0

Padel racket

Hitta RS Padel Prime Power Edition 2.0 även hos:






Rulla till toppen