RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White

RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White

Dam padelracket från RS Padel, perfekt för alla nivåer.

RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White – En uppgradering i snygg design

RS Padel kommer här i en uppdaterad version av deras dam Prime Edition i en ytterst exklusiv design. Utöver att ha bytt ut den japanska glasfibern till kol av hög kvalitet, har RS Padel samtidigt behållt den låga vikten i racketen. Den väger 350-365 gram. Det innebär att den vänder sig till damspelaren som önskar en lättare racket än de normala unisex-racketarna.

Såvel designen som teknikerna teknikerna har uppgraderats så att du med denna padelracket står ännu stadigare på banan. Därmed får du här:

3K Carbon Tech tillsammans med den välkända Carbon Tech Frame tekniken tillför styvhet till ramen och ytan, vilket förlänger livslängden. Kol är ett slitstarkt material som skyddar ramen mot repor och slag.

EVA Soft Core tekniken finns i racketens kärna. Denna typ av material är ett mjukt skum med snabb och effektiv återhämtning så att din racket alltid är redo för nästa slag. Dessutom ger skummet en trampolineffekt i dina slag så att du utöver att få bra kraft, skonar din arm när du slår bollen.

Shot-Max Control tekniken ger dig känslan av bättre bollkänsla så att du får bättre kontroll över dina slag.

Total Sweetspot tekniken förstorar racketens sweetspot, vilket gör det lättare för dig att slå det perfekta slaget.

En grym uppgradering till ett grymt pris – Köp idag!

Denna padelracket är perfekt både för dig som padel mest för att det är roligt och för dig som spelar på en högre och mer seriös nivå. Oavsett din nivå kan du vara säker på att gå in på banan med stil med denna snygga racket.

OBS: Racketen levereras med en fodralpåse i ett ljus ekologiskt material.

Läs mer om RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White

RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White

Padel racket

Hitta RS Padel Prime Womens Edition 2.0 Off White även hos:






Rulla till toppen