Babolat Counter Viper 2023 Package Deal

Babolat Counter Viper 2023 Package Deal

Den perfekta kontrollpaketet från Babolat. Den innehåller en Counter Viper padelrack, 3 rör bollar, 4on grepp och spray!
Kontrollpaketet – Babolat Counter Viper 2023 Package Deal
Detta paket är perfekt för spelaren som inte kompromissar när det gäller utrustning! Det innehåller en Babolat Counter Viper 2023 padelracket, 3 rör Court Padel X3 bollar, en 3-pack Premium Comfort Overgrip och en TotalGrip Spray.

Counter Viper är Babolats mest kontrollerande padelracket från toppserien. Den kännetecknas av dess kompromisslösa kontroll. Den har kombinationen av en rund form med en stor sweetspot och en hög balanspunkt, vilket säkerställer bra kontroll men också tillräckligt med kraft i de avgörande slagen. Dessutom har den en 3K Carbon yta med en 3D Spin+ ytastruktur, en X EVA flerlagskärna och mycket mer!

Den medföljande Court Padel X3 padelbollen är en suverän boll med den perfekta kombinationen av hastighet och hållbarhet. Dessutom är den den officiella turneringsbollen för APT-touren.

TotalGrip Spray är det ultimata tillbehöret för en padelracket. Det är en spray som du sprutar på handtaget för att få en extra klibbig känsla. Det är särskilt idealiskt för spelaren som kämpar med svettiga handflator.

Slutligen är Premium Comfort Overgrip en förpackning bra padelgrepp som är både bekväma och ’klibbiga’!
Perfekt för den seriösa spelaren – köp detta padelpaket idag!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Counter Viper 2023 Package Deal

Babolat Counter Viper 2023 Package Deal

Paketerbjudanden

Hitta Babolat Counter Viper 2023 Package Deal även hos:






Rulla till toppen