RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy

RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy

Denna padelracket från RS Padel är fylld med kvalitet och de bästa materialen. RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy padelracket kommer i en lyxig och stilren RS Padel-ask!

Fantastisk kontroll padelracket – RS Padel Z-Series Prime Control Edition

Denna fantastiska racket från det svenska märket RS Padel är producerad i Spanien. Den är utvecklad för att ge en bra kombination av power, kontroll och spin!

Racketen har en droppform och viktfördelningen är even balance samt ett förstorat sweetspot. Förutom detta har racketen en grov ”sandpapper” yta, vilket hjälper dig med bra spin och bättre bollkänsla!

Denna padelracket från RS Padel är en extremt bra padelracket och de har använt de bästa materialen samt de bästa teknikerna:

Carbon Tech (CT) och Carbon Tech Frame (CTF) är teknikerna som har använts vid utveckklingen av kolracketens ram och yta, vilket ger racketen riktigt bra hållbarhet!

Shot-Max Control är tekniken som ger padelracketen fantastisk bollkänsla/bollkontroll. Bollkänsla och bollkontroll är mycket viktigt i padel då det hjälper dig spela ut din motståndare.

EVA Soft Core är det skum man har använt i racketens kärna. EVA Soft Core är ett mjukt skum med snabb återhämtning. Vidare ger det dina slag mer trampolin effekt, vilket innebär att du får mer kraft. Det är även bra för dina armar, armbågar och axlar då de belastas mindre.

Total Sweetpoint är tekniken bakom det förstorade sweetspottet som finns i racketen!

Padelracket av hög kvalitet – köp idag!

Denna padelracket levereras i en lyxig RS Padel-ask. Asken är otroligt fin och stilren så att du kan förvara din racket med stil!

OBS: Levereras utan fodral!

Färg: Svart med silvriga och blå detaljer!

Läs mer om RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy

RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy

Padel racket

Hitta RS Padel Z-Series Prime Control Edition Sandy även hos:






Rulla till toppen